NL

Laat u inspireren door onze oplossingen...

De verschillende bedrijven binnen de HC Groep leveren hun bijdrage aan mooie, bijzondere projecten, zowel in binnen- als buitenland. De bedrijven werken niet alleen zelfstandig, maar zoeken elkaar onderling juist ook op. Door de aanwezige kennis en kunde te bundelen, zijn wij in staat om oplossingen aan te bieden die elkaar aanvullen en complementeren. Dit gegeven, samen met onze kennis van de markt en de geldende eisen en richtlijnen, maakt ons tot een geschikte partner voor alle niveaus binnen de bouwkolom. Laat u inspireren door onze actuele projecten.

Selecteer segment
WERKEN WONEN LEREN SPORTEN

The Edge

Amsterdam | HC RT - HC KP - HC PS - Barcol-Air

BREEAM score 98,4% (5 sterren)

Project

Met een BREEAM score van 98,4% is The Edge, gelegen aan de Zuidas van Amsterdam, het meest duurzame gebouw ter wereld. Verschillende divisies van de HC Groep hebben een actieve bijdrage aan deze prestatie geleverd.

Ontdek The Edge

Project

Voor het project op een historische plaats in Amsterdam, de voormalige NDSM-werf, tevens onderdeel van het Nautic Living complex, leverde de HC Groep het CERA-systeem voor 545 woningen.

Ontdek De Werf

De Werf

Amsterdam | Barcol-Air

CERA klimaatneutrale ventilatie voor gestapelde woningbouw

Avans Hogeschool

's-Hertogenbosch | HC KP

Duurzaam

Project

De renovatie van Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch is gestart in 2015. De renovatie is vooral gericht op klimaatbeheersing, wat naadloos aansluit op de klimaatplafonds van HC KP. Er is op deze manier een optimale ...

Ontdek Avans Hogeschool

Project

Schaatsers hebben van alles het beste nodig om tot prestaties te komen. Er worden hoge eisen gesteld aan zowel het ijs, de hal als het binnenklimaat. Interland Techniek, onderdeel van HC Groep, heeft ruime ervaring op het gebied van het ...

Ontdek Elfstedenhal

Elfstedenhal

Leeuwarden | Interland Techniek

Specialistische oplossingen

Spark

Amsterdam | HC RT - HC KP - Barcol-Air

Smart Building technologie

Project

Op basis van de ervaring bij de ontwikkeling en uitvoering van gebouw The Edge heeft de HC Groep als ontwikkelingspartner van OVG real estate een belangrijke bijdrage geleverd aan het thermisch binnenklimaat voor project SPARK.

Ontdek Spark

Project

Het nieuwe gemeentehuis van Westland straalt duurzaamheid en transparantie uit. Het project betreft twee verschillende locaties met elk hun eigen functie. HC Groep leverde voor het project klimaatplafond-oplossingen.

Ontdek Gemeente Westland

Gemeente Westland

Naaldwijk | HC KP - Barcol-Air

Transparant & representatief

Booking.com

Amsterdam | Inatherm

Inductie-units op maat

Project

Het optimaal inzetten van elke beschikbare m²: dit was het uitgangspunt bij de renovatie van het pand van Booking.com aan het Rembrandtplein te Amsterdam.

Ontdek Booking.com

Project

Voor het meest duurzame woonproject in Amsterdam leverde de HC Groep het CERA-systeem voor alle woningen. 

Ontdek Rhapsody

Rhapsody

Amsterdam | Barcol-Air

CERA klimaatneutrale ventilatie voor gestapelde woningbouw

Le Toison d'Or

Brussel (B) | HC PS

12.000 m2

Project

Voor het nieuwbouwproject Le Toison d'Or in Brussel (België) leverde de HC Groep het volledige parkeergarage ventilatiesysteem, inclusief begeleiding vanaf de ontwerpfase tot aan de feitelijke oplevering. 

Ontdek Le Toison d'Or

Project

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie. Dankzij de speciale meng VAV-units van Barcol-Air worden optimale klimaatomstandigheden gecreëerd voor de waardevolle kunstverzameling van h...

Ontdek Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

Antwerpen (B) | Barcol-Air

Speciale meng VAV-units

Boutique Offices

Amsterdam | HC RT - HC KP - Barcol-Air

Plug & play HYBRIDAIR klimaateilanden

Project

In dit project heeft de HC Groep de integratie van verschillende systemen en applicaties ten behoeve van het thermisch binnenklimaat verder doorontwikkeld, waardoor het gebouw maximaal inspeelt op de behoeften van de individuele gebruikers.&n...

Ontdek Boutique Offices

Project

Op basis van de specificaties van adviesbureau Deerns uit Rijswijk heeft Interland Techniek 4.400 speciaal ontwikkelde toe- en afvoer wandroosters geleverd voor de Haagse Hogeschool. In het project zijn alle bestaande roosters vervangen.

Ontdek De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Den Haag | Interland Techniek

Speciaal ontwikkeld hooginducerend rooster

BAS: Beethoven | Akzo | Stibbe

Amsterdam | HC KP | Barcol-Air

19.450 m2 klimaatplafond

Project

Succesvolle bijdrage van HC KP aan project BAS: levering van 19.450 m² klimaatplafonds inclusief Barcol-Air roosterintegratie, dit alles gemonteerd in een periode met een relatief kort tijdsbestek.

Ontdek BAS: Beethoven | Akzo | Stibbe

Project

Van 2011 - 2016 heeft Barcol-Air componenten voor de bouw van het Erasmus MC in Rotterdam geleverd. Een order die bij Barcol-Air de boeken in is gegaan als de grootste order tot nog toe en waaraan een uitdagend logistiek proces gekoppeld...

Ontdek Erasmus Ziekenhuis

Erasmus Ziekenhuis

Rotterdam | Barcol-Air

Uitdagende logistieke afstemming

Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo

Waalwijk | Inatherm

Frisse Scholen-concept

Project

Projectmatige uitwerking conform het concept "Frisse Scholen" resulteert in een duurzame en klimaatvriendelijke installatie met het Luka C keurmerk.

Ontdek Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo

Project

Voor de appartementen van deze woontoren, ook wel de verticale stad genoemd, leverde de HC Groep alle plug and play VAV-units.

Ontdek De Rotterdam

De Rotterdam

Rotterdam | Barcol-Air

VAV-units

Da Vinci College

Roosendaal | Barcol-Air

Duurzaam karakter

Project

Voor het nieuwbouwproject van het Da Vinci College in Roosendaal heeft Barcol-Air de volledige luchtverdeeltechniek mogen verzorgen.

Ontdek Da Vinci College

Project

Tochtvrije luchtverdeling is een vereiste om zwembadbezoekers een aangenaam verblijf te garanderen. Interland Techniek heeft haar specifieke kennis & kunde op het gebied van zwembaden succesvol toegepast bij Aqua Mexicana.

Ontdek Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Slagharen | Interland Techniek

Tochtvrije luchtverdeling via energiezuinige oplossing