Verblijven

ACTUELE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

Smart Hotel

Gratis snel internet is een must voor de moderne reiziger. Smart Building technologie zoals ontwikkeld voor de kantorenmarkt maar dan toegepast in hotels draagt bij aan een bovengemiddelde klantervaring.

Lees meer

Veel apparaten zijn tegenwoordig aangesloten op het internet (Internet of Things of IoT) en allemaal met elkaar verbonden. Als alle data die hiermee verzameld wordt slim wordt bewerkt kan er veel waarde aan worden toegevoegd voor een unieke beleving voor de gasten.

De smartphone wordt het belangrijkste apparaat voor de gast waar hij mee incheckt, zijn kamer opent, alle apparaten in de kamer kan bedienen en de gewenste ruime temperatuur en lichtniveau kan instellen. De unieke identificatie van zijn telefoon kan zijn gewenste “presets” bij het volgende bezoek automatisch instellen.

Duurzaamheid

Reizigers zijn zich steeds meer bewust van het klimaat en de invloed die zij daarop hebben. Zij kiezen vaker voor hotels die bewust met duurzaamheid omgaan, hier duidelijk over communiceren en klanten opties geven hier zelf invloed op uit te oefenen.

Lees meer

Gasten willen geïnformeerd worden (via smart hotel technologie) hoe energie zuinig of neutraal het hotel is waarin zij verblijven en welke maatregelen hiervoor zijn genomen. Zelf invloed uit kunnen oefenen hoeveel zij hieraan bijdragen, onder andere door langer gebruik handdoeken en beddengoed en duurzame vervoersopties hebben, onder andere toegankelijkheid openbaar vervoer, beschikbaarheid van fietsen en elektrische taxi’s.

Beleving

De kamers van veel hotelketens lijken op elkaar en zijn weinig onderscheidend. Gasten willen steeds meer uniek ingerichte kamers met aandacht voor meubels, kamerindeling en kleurenschema’s. Het gebruik van lokale producten die de kamers een speciale ambiance geven.

Lees meer

Daarnaast is het algemene welzijn voor gasten zeer belangrijk, een optimaal thermisch binnenklimaat afgestemd op de eigen wensen en persoonlijk beïnvloedbaar zijn van grote toegevoegde waarde.

Het toepassen van planten, in alle vormen en maten, in kamers en algemene ruimten creëert een warme en uitnodigende omgeving die bijdraagt aan het welzijn en comfort.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten van Climate City? Neem vrijblijvend contact met ons op!