Het pand stamt uit 1990 en heeft dienst heeft gedaan als PTT-kantoor en sorteercentrum. Tijdens de verbouwing is het gebouw geheel getransformeerd en uitgebreid. De bestaande dakopbouw voor de technische installaties is gesloopt, waarna op deze plek een glazen “doos” is geplaatst.

Dankzij de slimme technologie die voortdurend meet, registreert en analyseert hoe het gebouw wordt gebruikt – om vervolgens te anticiperen op de veranderende omstandigheden. Het comfort van de gebruiker staat daarbij altijd centraal en deze kan ook eenvoudig zelf de werkplek naar zijn eigen hand zetten.

EDGE Olympic is ontworpen om maximaal te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van Welzijn, Duurzaamheid en Circulariteit en behaalde hiermee de hoogste certificeringen.

De volgende HC Groep bedrijven hebben een bijdrage geleverd aan de realisatie:

HC KP: HYBRIDAIR® klimaateilanden en klimaatplafonds met geïntegreerde verlichtigsarmaturen, sensoren en roosters.

HC RT: Ruimteregelingen en regeltechniek, Cloud GebouwBeheerSysteem, smart building technologie en infrastructuur en de volledige systeem integratie

Barcol-Air: VAV-systemen, toevoer- en retourroosters, brandkleppen, luchtkleppen en balansregeling

HC PS: Ontwerp, installatie & certificatie van het Inductieventilatiesysteem, CO/LPG detectie, brandmelding, schachtventilatoren en luchtkleppen.

www.hcgroep.com/edge-olympic