Zorgen

ACTUELE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

De cliënt blijft langer thuis

De zorgmarkt is aan grote veranderingen onderhevig, een belangrijk gevolg hiervan is dat de cliënten zo lang als mogelijk thuis blijven wonen, eenvoudige zorg wordt verleent in het lokale gezondheidscentrum. De zorg verschuift van intramuraal (ziekenhuis, verpleegtehuis, etc.) zorg naar ambulante zorg en extramurale (zorgverlening buiten de zorginstelling) zorg.

Ziekenhuizen voor acute en hoog complexe zorg

Ziekenhuizen transformeren van algemene ziekenhuizen waar alle soorten zorg wordt verleent naar gespecialiseerde instellingen voor acute en hoog complexe zorg. Patiënten kunnen dus niet meer voor elke behandeling naar hun lokale of regionale ziekenhuis. Voor planbare zorg ga je naar een gespecialiseerde kliniek en voor acute en complexe zorg ga je naar een gespecialiseerd ziekenhuis.

E-Health

Communicatie technologie heeft ook zijn intrede in de zorg gedaan. E-health toepassingen laten patiënten en dokters elektronisch met elkaar communiceren, onder andere op het gebied van diagnose stellen, uitslagen bespreken en informatie uitwisselen. Enkele concrete voorbeelden hiervan zijn; het online doorgeven van waarden en testresultaten aan patiënten, videoconsults met uw huisarts bij chronische klachten, een zorgrobot of een app die uw beweging bijhoudt.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten van Climate City? Neem vrijblijvend contact met ons op!