Geïntegreerde totaaloplossingen

VOOR ELK MARKTSEGMENT 

Via Climate City stellen we onze kennis, kunde en ervaring met betrekking tot verschillende marktsegmenten beschikbaar. 

De bedrijven van HC Groep zijn actief in 11 marktsegmenten waarvoor we segment- en applicatie specifieke totaaloplossingen ontwikkelen, testen, produceren, leveren, installeren, onderhouden en beheren. Elk afzonderlijk marktsegment vertegenwoordigt een specifiek toepassingsgebied binnen de maatschappij. Denk hierbij aan toepassingsgebieden als wonen, werken, leren, zorgen, vluchten, maken en sporten.

Trends en ontwikkeling

Climate City volgt voor HC Groep de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van welzijn, duurzaamheid, circulariteit en veiligheid en welke invloed deze hebben op de ontwikkelaars, eigenaren, beheerders en vooral de gebruikers van gebouwen.

Lees meer

We stellen ons steeds op de hoogte van de laatste wensen en eisen op het gebied van normen, zowel nationaal als Europees, wet- en regelgeving en certificeringen. Hiervoor zijn we lid van nationale en internationale branche organisaties, belangenorganisaties en kennisorganisaties.

Met de opgedane kennis worden bestaande producten, systemen en diensten aangepast en doorontwikkeld en nieuwe integrale oplossingen ontwikkeld zodat deze steeds voldoen aan de laatste stand van de techniek, normen, wet- en regelgeving en certificeringscriteria.

Nieuwe technologie

De ontwikkeling en adaptatie van nieuwe trends en ontwikkelingen zijn vaak gebaseerd op nieuwe technologie of stimuleren de ontwikkeling van nieuwe technologie noodzakelijk voor implementatie en integratie.

Lees meer

Wij volgen wereldwijd de technologische ontwikkelingen en toetsen deze continu aan de nu beschikbare technologie en welke positieve ontwikkelingen deze (kunnen) hebben niet alleen op onze producten, systemen en diensten maar ook de ontwikkeling en testen, produceren, installeren en beheren en onderhouden ervan.

Projecten

De bedrijven van HC Groep hebben tienduizenden projecten gerealiseerd. Via Climate City houden we u op de hoogte van projecten waar nieuwe of bijzondere technologie is toegepast, waar bijzondere integraties zijn gemaakt met verschillende HC Groep bedrijven en andere marktpartijen en projecten met bijzondere toepassingen.

Werken

marktsegment

Wonen

marktsegment

Leren

marktsegment

Sporten

marktsegment

Verblijven

marktsegment

Zorgen

marktsegment

Vermaken

marktsegment

Vluchten

marktsegement

Onderzoeken

marktsegment

Maken

marktsegment

Opslag en distributie

marktsegment

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten van Climate City? Neem vrijblijvend contact met ons op!