Ontwikkel-, test- en demonstratie faciliteiten

De bedrijven van de HC Groep zijn elk met hun eigen specialisme toonaangevend op het gebied van binnenklimaat en ventilatie. Samen bieden ze unieke integrale toepassing specifieke totaaloplossingen voor meer dan 10 verschillende marktsegmenten.

De producten, systemen en diensten worden steeds aangepast aan de laatste stand van de techniek en marktvraag. Op basis van nieuwe technologie, productiemethoden en toepassingen worden compleet nieuwe oplossingen op de markt gebracht, een voorbeeld hiervan is Eliminair, een revolutionair ventilatiesysteem waarmee personen liften weer met de volle capaciteit gebruikt kunnen worden zonder kans op virusbesmetting.

Bij het aanpassen van bestaande producten en systemen en het maken van volledig nieuwe oplossingen zijn veel onderzoek-, ontwerp-, ontwikkelings-, test- en demonstratie werkzaamheden nodig. Voor al deze taken beschikt de HC Groep over voor Nederland uniek ontwikkel-, test- en demonstratiefaciliteiten.

Klimaatlaboratorium

In het klimaatlaboratorium worden (kantoor)vertrekken op ware grootte nagebouwd.

Showroom

Het hoofdkantoor in Waalwijk als showroom.

Geluidskamer

In de geluidkamer worden de geluidsspectra van luchtverdeelcomponenten gecontroleerd en gereproduceerd.

Solutions Center

In het Solutions Center zijn alle faciliteiten aanwezig voor het ontwikkelen en testen van regeltechnische en Smart Building applicaties, etc...

Testkamer

Door de sterk toenemende vraag naar klimaatplafondoplossingen is ook de vraag ontstaan om meer project specifieke oplossingen te kunnen testen.

CERA demo opstelling

CERA is een Innovatief totaal-ventilatieconcept voor toepassing in de gestapelde woningbouw.

Luka Testopstellingen

Met deze Luka testopstellingen worden luchtverdeeltechniek producten zeer nauwkeurig gemeten en beoordeeld en op basis daarvan gecertificeerd.

CFD

Computational Fluid Dynamics

Productie | Assemblage

HC Groep beschikt over eigen faciliteiten voor het produceren en assembleren van projectspecifieke producten en systemen.

Service | Onderhoud | Beheer

Service, onderhoud en beheer staan binnen HC Groep hoog in het vaandel. 

Logistieke Ontzorging

De bedrijven van HC Groep hebben een uitstekende reputatie op het vlak van adviseren, ontwikkelen, testen etc...