AFAS Experience Center

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt ontwikkelt.

AFAS Experience Center

Locatie:
Leusden

In 2017 is men gestart met de bouw van het AFAS Experience Center, een toekomstbestendig complex van circa 62.000 m² groot dat bestaat uit een hoofdgebouw met tussengebouwen waarin oplossingen voor demonstraties, sport en opleidingen worden aangeboden. Diverse studio’s, een restaurant en een binnentuin completeren het geheel.

Naast deze gebouwen bevindt zich op het terrein een half glazen bol waarin een professioneel theatergebouw wordt gehuisvest. Het theater beschikt over 820 zitplaatsen en zal worden ingezet voor eigen presentaties, bijeenkomsten en voor langlopende producties. Om de gebouwen heen wordt een parkachtige tuin aangelegd met onder andere een grote waterpartij. De ondergrondse parkeergarage krijgt twee lagen en zal plek bieden aan 760 auto’s.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van het AFAS Experience Center was duurzaamheid, hetgeen tot uiting komt in diverse ecologische en milieu aspecten:

  • Het gebouw is zo goed als energieneutraal en is reeds “van het gas af”
  • Er is sprake van groene sedumdaken
  • Diverse duurzame installatieconcepten zijn toegepast waaronder klimaatplafonds, zonnepanelen, warmtewisselaars, warmtepompen, LED verlichting en een Smart Building systeem.

In opdracht van HOMIJ Grote Projecten heeft Barcol-Air diverse luchttechnische systemen en producten voor het AFAS Experience Center geleverd, waaronder:

  • Dubbelwandige Fan Coil Units in speciale Silence uitvoering (0-10 Volt, traploos regelbaar)
  • Plafond-cassette Fan Coil Units (0-10 Volt, traploos regelbaar)
  • Fan Coil Units voor toepassing in de kantoortuin en overige ruimtes
  • Diverse roosteroplossingen (nozzle- en bloemvormige wervelroosters)

Voor meer informatie over dit bijzondere project verwijzen wij naar de speciale projectsite, bereikbaar via deze link. www.afasexperiencecenter.nl


© www.afasexperiencecenter.nl 

 

 

Meer projecten

atrium amsterdam header

Atrium

Al sinds de jaren '80 is HC RT betrokken bij het multi-tennant gebouw Atrium gelegen aan de Zuidas in Amsterdam. Rece...

edgeolympic 132987 header

Edge Olympic | Amsterdam

Werelds 1e WELL V2 Platinum Certified project! Voor project EDGE Ol...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten van Climate City? Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact climatecity