Atrium

Al sinds de jaren '80 is HC RT betrokken bij het multi-tennant gebouw Atrium gelegen aan de Zuidas in Amsterdam. Recent heeft de bestaande regeltechnische infrastructuur een ondergaan.

Atrium

Projectintroductie

Het aan de Zuidas van Amsterdam gelegen project Atrium is voor velen een vertrouwd beeld. Gebouwd als hoofdkantoor voor de Nederlandse Middenstands Bank (NMB) en begin jaren ‘80 van de vorige eeuw getransformeerd naar een multi-tenant gebouw. Reeds vanaf deze transformatie is HC RT met regeltechnische oplossingen bij dit project betrokken evenals zusterbedrijf Barcol-Air voor de luchtverdeeltechniek. Bij de recente nieuwbouw (New Atrium) is tevens zusterbedrijf HC KP betrokken met de leverIng van klimaatplafonds.

Dankzij deze langjarige betrokkenheid beschikken we intern over veel kennis van de aanwezige installaties evenals het gebruik van het gebouw.

Verschillende belangen en visies

Bij de recent doorgevoerde upgrade van het reeds bestaande bouwdeel was het van groot belang dat de kwaliteit van het GebouwBeheerSysteem werd bewaakt. Gezien het feit dat het ATRIUM een multi-tennant gebouw is, is er sprake van verschillende belangen en visies op de juiste werking van de aanwezige installaties.

Denk hierbij aan de integratie van veel verschillende protocollen alsmede de wens om gedetailleerde energierapportages te genereren voor verschillende typen meters. 

Leveromvang

  • De bestaande regelkasten voorzien van nieuwe regelapparatuur
  • Het hergebruik van bestaande veldapparatuur
  • Het upgraden van de regelaars ten behoeve van de VAV-units
  • Het aanpassen van de regelkasten in de bestaande bouw
  • Voor de nieuwebouw de levering van de regelkasten en de naregelingen ten behoeve van de klimaatplafonds
  • Levering van Cloud GebouwBeheerSysteem & report server

Meer projecten

AFAS Experience Center

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt ontwikkelt.

Amare Cultuurhuis

Voor het Amare Cultuurhuis in het hart van Den Haag heeft HC Groep ...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten van Climate City? Neem vrijblijvend contact met ons op!